INTERVJU MED DE SOM "GA" CYRUS-FAMILIEN MATE

Hei!
Her er et intervju med familien som solgte den nyeste hunden til Miley "Mate" til familen.

Popstjernen Miley Cyrus har nylig funnet en ny "Mate" takket være Lexington paret, Lewie og Beryl Phillips.
Mate, oppkalt etter Cyrus 'australske kjæreste, er hennes nye, hvite tysk shepherd hun kjøpte fra Phillipses, som avlet hunden. De har vært oppdrett Tyskeren Shepherds de siste fire årene.

Den Phillipses tok først kontakt med Cyrus-familien for et og et halvt år siden. Beryl bemerket at Miley's far, Billy Ray Cyrus, hadde en tysk hyrde og foreslo at Lewie burde e-poste til familien og spørre om de ville ha en ny hund.

"Jeg så et bilde av Billy Ray med sin beste venn, ledsager tysk gjeter," sa Beryl. "Så jeg kom hjem og fortalte Lewie han noen gang skal ha seg ny hund må han se på hjemmesiden vår"

Så mye som et skudd i mørket scenariet som dette var, Lewie fulgt gjennom, e-postet Cyrus gjennom et fan webområde, og deretter fikk en telefon fra Bily's kone Tish.

Hun ringte og sa: "Jeg elsker hunder," sa Lewie. Hun fortsatte og sa at hun ville elske å ha en eller annen gang. Og så skal vi fra tid til annen e-poste, og da vi hadde et kull den første delen av november e-postet jeg henne og sa vi hadde noen bilder på nettet og om hun var interessert å gi meg beskjed. 

I det aktuelle kullet var en hvit valp, i hvem Tish Cyrus ble interessert.

"Hun spurte tonn med spørsmål om det", sier Lewie sa. Hun bestemte at hun ville gi den ene til MileyHva synes du?

Én kommentar

MuzikkJuliie

20.feb.2010 kl.16:34

Hunden er så søt :D

Skriv en ny kommentar

smaail -

smaail -

14, Trondheim

Hei! Er stor fan av Miley og blogger derfor om henne. Legger ut alt av nyheter. Er det noe du lurer på? Send gjerne brev til mileyfans.blogg@hotmail.com, eller legg meg til : - ) leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits