dette sier liam om dansingen til miley

"New York, (ANI): En video av pop singer / skuespiller Miley Cyrus og gir regissør Adam Shankman en lap dance, som sies å være "svært upassende», er å gjøre sine runder.


Buzz opp! Ifølge RadarOnline.com, viser tape Cyrus, 17, noe som gir Shankman, 45, en dristig lap dance under deres films wrap party i fjor.


"Videoen ble tatt for om lag sju måneder siden på en wrap fest for The Last Song," New York Daily News siterer en kilde som sier. "Det verste er at det var små barn på festen og dansen mellom Miley og Adam var så skittent at noen av foreldrene faktisk forlatt partiet, og tok sine barn hjem, sier kilden.

Videoen viser angivelig Shankman, en åpent homofil mann, med en drink i hånden mens han skjærer opp mot Cyrus 'backside på dansegulvet, mens hun sliper tilbake også.
Disney stjernen, deretter 16, deretter snur seg og forførende åpner det øverste laget av skjorten hennes, ertende Shankman med hennes flørtende dansetrinn."


Liam Hemsworth bryr seg ikke om dette:
"Alle får kritikk, det er det som følger denne jobben ... Alle prøver å få deg ned. Hun har et godt hode på skuldrene hennes. "


Hva synes du om dette?

6 kommentarer

MCJBFan4ever<3

23.mai.2010 kl.10:08

Jeg er litt enig med Liam!

Julie

23.mai.2010 kl.15:10

Enig med Liam faktisk :D

Cyrusbieberfan

23.mai.2010 kl.18:15

Vi har shouta bloggen din :)

sandra//bibses

23.mai.2010 kl.18:15

Er enig med Liam! :D

koslig med en komentar tilbake :D?

Lise Karoline

24.mai.2010 kl.12:09

Det er liksom veldig lenge siden men jeg synes hun ødleger for seg selv

Kathrine Glosli

24.mai.2010 kl.12:21

Er enig med Liam. Jeg skjønner at foreldre kan reagere på dette siden de små barna deres ser opp til Miley aka. Hannah Montana. Men hun vokser og er ikke et lite barn lenger. Tid og folk forandrer seg... Dessuten er det bare DANSING!!! x)

Skriv en ny kommentar

smaail - bloggen om Miley Cyrus

smaail - bloggen om Miley Cyrus

14, Trondheim

Hei! Er stor fan av Miley og blogger derfor om henne. Legger ut alt av nyheter. Er det noe du lurer på? Send gjerne brev til mileyfans.blogg@hotmail.com, eller legg meg til : - ) leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits