miley avviser ryktene om "kysset"

Da Miley var med å sang "Can't Be Tamed" under "Britain's God Talent". Under opptredenen ser det ut som hun kysser en jente og  skandalenyheten spredde seg raskt, men på bloggen på Mileyworld avviser hun ryktene:

"Til alle mine fans,

Takk for all støtten dere alle viser meg. Noen ganger er dere de eneste som får meg til å være sterk.

Det er så mange personer der ute som alltid er negativ og alltid forårsaker nye problemer.

Jeg føler underholdningsindustrien ikke har blitt noe annet enn en motbydelig tabloide.
Jeg sang Cant Be Tamed denne uken på et av mine favoritt program her i UK Britians Got Talent. Som er helt sant, det var noen utrolige handliger. (men selvfølgelig kunne ingen fokusere på det)

Jeg hadde det utrolig morsomt og det var en ære å få være på scenen. Under opptredenen sa folk at jeg angivenlig "Kysset jeg en jente".

Jeg lover dere at jeg ikke kysset henne og det er tåpelig at artister ikke kan rocke med hverandre uten at media lager en stor sak ut av det. Jeg håper fansenmin ikke er skuffet over meg for sannheten er at jeg ikke gjorde noe galt. Jeg gikk opp og gjorde jobben min som er å opptre etter min beste evne. .Jeg vil bare ha en slutt på dette her og nå og si en ting til alle ute der som gjør at denne opptredenen teller så mye.

KOM DERE OVER DET! INGENTING SKJEDDE. DET ER MAANGE TING I VERDEN SOM ER MYYYYE VIKTIGERE ENN DETTE. La oss fokusere litt mindre på kyssing, igmorere rykter og la oss heller fokuserer på verdens fred. 
Vi har mye jobb å gjøre hvis vi vil at jorda skal være her mye lengere. La oss gjøre en forandring! Det vil ikke skade jorda å vise den litt mere kjærlighet

X M"


Én kommentar

Hillevi

09.jun.2010 kl.11:46

Det var faen ikke ett kyss da! ho "headbanga" lit over hodet hennes. Media kan være dumme i blandt!

Skriv en ny kommentar

Bloggen om Miley Cyrus

Bloggen om Miley Cyrus

14, Trondheim

Hei! Er stor fan av Miley og blogger derfor om henne. Legger ut alt av nyheter. Er det noe du lurer på? Send gjerne brev til mileyfans.blogg@hotmail.com, eller legg meg til : - ) leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits